Maurice

Maurice

Info

Dikke knuffel Maurice is door het oog van de naald gekropen want gevonden in een bos met neurologische symptomen, het zag er niet goed uit voor onze kerel. Gelukkig heeft de behandeling bij de dierenarts zijn ding gedaan en is kereltje niet alleen volledig hersteld, maar ondertussen ook voldoende gesocialiseerd om de zoektocht naar een fijne nieuwe thuis aan te vangen !

Maurice is op een grappige manier nog een beetje 'onhandig' in het knuffelen, maar hij kan er al zo hard van genieten. In eerste contact nog een beetje voorzichtig, zijn we zeker dat hij bij de juiste mensjes verder zal ontwikkelen tot de grootste knuffel.

Hij is dol op ander katten dus een wollig vriendje is zeker welkom. Naar hondjes toe is hij eerder onverschillig.

Maurice is steriel, gechipt & geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiebijdrage voor Maurice bedraagt 215 euro. Hij kan - na afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.