Butter bean

Butter bean

Info

Meet Butter Bean, de knapperd met 's werelds mooiste groene ogen (en de cuteste vampierentandjes :-)). Butter Bean kwam bij ons in opvang en het werd al snel duidelijk dat het een hele grote knuffelaar is, gek op mensjes en hij doet het ook super met andere katten. Omwille van zijn FIV+ besmetting, kan hij beter alleen met andere FIV katjes geplaatst worden.

FIV is niet besmettelijk voor mensen, noch voor andere dieren (enkel voor katten). Een FIV+ katje dat in een beschermde omgeving opgroeit, kan een even lang en gelukkig leven leiden als een niet FIV katje.

Butter Bean is gechipt, geregistreerd, steriel, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiebijdrage voor Butter Bean is 185 euro. Hij verblijft op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas, waar hij op afspraak bezoek kan ontvangen.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.