Abu

Info

Voor grote knuffelbeer Abu gaan we op zoek naar een huisje waar hij heel veel aandacht (en lekker eten) krijgt! Abu is een grote knuffelaar die heel graag in het gezelschap van mensjes vertoeft. Hij is verder ook sociaal naar andere katten toe, met hondjes heeft hij geen ervaring.

Abu testte positief voor FIV, daardoor kan hij zijn verdere leventje beter binnenshuis doorbrengen. Dit zowel ter zijner bescherming als ter bescherming van FIV negatieve katjes. FIV is niet besmettelijk voor mensen, noch voor andere diersoorten.

Abu is gechipt en geregistreerd, gesteriliseerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Hij verblijft op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas waar hij - op afspraak - bezoek kan ontvangen. De adoptiebijdrage voor Abu bedraagt 170 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.