Oliver

Info

Onze knappe Oliver is er helemaal klaar voor! Superlief en gek op knuffels, lijkt een thuisje bij een fijn gezinnetje ons een ideale setting voor kereltje. Oliver is supersociaal naar andere katjes toe dus idealiter is er al een sociaal katje aanwezig of vertrekt hij met een van zijn vriendjes uit de opvang. Hij doet het verder prima met honden en kinderen.

Oliver is steriel, gechipt en geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Hij kan - op afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas. De adoptiebijdrage voor Oliver bedraagt 215 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.