Nopje

Info

Voor lieve kleine Nopje gaan we zoek naar een mensje dat haar heeeeel veeeeel aandacht wil geven en waar al minstens een ander wolletje aanwezig is. Nopje is namelijk helemaal gek van knuffels en kusjes en vraagt daar ook actief om. Nopje kan met katjes en hondjes en doet het ook prima met kinderen.

Nopje is steriel, gechipt en geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en onvlooid. Ze kan - na afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas. De adoptiebijdrage voor Nopje bedraagt 215 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.