Lola

Info

Kleine lieve Lola is naast superschattig ook nog eens een hele grote knuffel! Helemaal gek van aandacht en speeltjes denken we dat Lola zich het beste zal voelen in een gezinssetting waar ze haar dagelijkse dosis knuffels en speeltjes zal krijgen.

Lola is supersociaal naar andere katjes toe, dus idealiter is er reeds een sociaal katje aanwezig en/of neemt ze een vriendje mee uit de opvang.

Lola is steriel, gechipt en geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiepremie voor Lola bedraagt 215 euro. Ze kan - na afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.