Johnny

 

Johnny

Meet Johnny

Den Johnny zoekt een ervaren poezenfamilie met veel geduld. Johnny heeft een lange tijd buiten-gezworven en dit heeft jammer genoeg zijn sporen nagelaten. Langzamerhand ziet hij er al stukken beter uit, maar door zijn zwerversbestaan is hij jammer genoeg ook FIV positief, beter bekend als kattenaids. Hij is eerder aan de schuwe kant, maar is wel te overhalen met lekkere hapjes. We zien hem in de juiste setting zeker openbloeien tot een lieve en sociale huiskat.

Voor deze stoer uitziende kater met peperkoeken hartje zijn wij op zoek naar een huisje waar hij alle aandacht voor zich alleen krijgt en alle tijd en ruimte om van zijn rustige oude dag te genieten, dat heeft hij wel verdiend!

FIV komt jammer genoeg nog vaak voor bij zwerfkatjes en dan vooral bij katers, een FIV besmetting betekent echter zeker NIET het einde. Talloze katjes leven nog lang en gelukkig met een FIV besmetting en verdienen zeker een kans op een lekker lui leventje. Door hun verlaagde immuunsysteem alsook de kans op besmetting, mogen FIV katjes niet meer vrij buiten lopen en worden ze best niet samen geplaatst met niet-besmette katten. In de opvang hebben wij een apart gedeelte om FIV-katjes op te vangen en geregeld krijgen wij aanvragen binnen om FIV katjes op te vangen. Hierdoor is het ons FIV gedeelte steeds volzet, door een van onze FIV katjes een eigen huisje aan te bieden, help je dus ook een volgende lieverd uit de kou.

Wil jij deze stoere beer een prachtige kans bezorgen?

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.
Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Hij is reeds helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie). Katten met FIV worden niet gevaccineerd. Ondertussen werd hij ook al meerdere malen ontwormd en ontvlooid.
De adoptiebijdrage voor Johnny bedraagt 160 euro.
Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:Rost
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:10 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.