Misty

 

Misty

Meet Misty ❤

Supermooie Misty heeft een woelig zwerversleven achter de rug. Zij werd reeds eerder door een zwerfkattenbeleid gevangen, gesteriliseerd maar dan terug uitgezet (vandaar de knip in haar oor.) De reden dat ze terug werd uitgezet : ze was te schuw en "niet handelbaar".

Wij geloven echter dat elke kat te socialiseren is, met de juiste aanpak en een flinke dosis liefde, begrip en geduld. Daarom hebben wij haar wel in opvang genomen, om ook haar een mooie toekomst te kunnen geven, zodat zij niet meer buiten hoeft rond te dolen. Bij haar opvangmama heeft ze al een serieuze vooruitgang geboekt, ze laat zich meer en meer zien, speelt en wast zich in de buurt, en met lekkere hapjes (met stip op nummer 1 : gekookte kip) komt zij reeds dicht in de buurt. Graag zien wij haar de volgende stappen zetten in haar forever huisje. Zien jullie een plekje in jullie hart en jullie huis voor deze knappe madam? Zelf kunnen we je de nodige info en tools bezorgen om dit socialisatieproject verder te zetten samen met Misty, zodat zij haar kans heeft op een eigen huisje en een fijn tweede leven.

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.
Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Ze is reeds helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en tweemaal gevaccineerd tegen kattenziekte, niesziekte en leucose. Ondertussen werd ze ook al meerdere malen ontwormd en ontvlooid.
De adoptiebijdrage voor Misty bedraagt 185 euro.
Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:Grijs
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:3 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.