Falcon

Meet Falcon

Falcon heeft dikke pech gehad. Na al die jaren te moeten zwerven heeft deze lieverd FIV opgelopen, beter bekend als kattenaids. Daarbovenop heeft zijn zwerversperiode zijn sporen nagelaten, hij is zijn vertrouwen in ons mensjes helemaal kwijtgeraakt. Na enkele maanden in opvang zien we hem langzaamaan open bloeien, zeker die lekkere hapjes en brokjes weet hij te appreciëren, maar de drukte van de opvang houdt deze schat tegen om helemaal open te bloeien.

FIV komt jammer genoeg nog vaak voor bij zwerfkatjes en dan vooral bij katers, een FIV besmetting betekent echter zeker NIET het einde. Talloze katjes leven nog lang en gelukkig met een FIV besmetting en verdienen zeker een kans op een lekker lui leventje. Door hun verlaagde immuunsysteem alsook de kans op besmetting, mogen FIV katjes niet meer vrij buiten lopen en worden ze best niet samen geplaatst met niet-besmette katten. In de opvang hebben wij een apart gedeelte om FIV-katjes op te vangen en geregeld krijgen wij aanvragen binnen om FIV katjes op te vangen. Hierdoor is het ons FIV gedeelte steeds volzet, door een van onze FIV katjes een eigen huisje aan te bieden, help je dus ook een volgende lieverd uit de kou.

Falcon zoekt een toffe familie, waar alles mag maar niets moet. Mensen die een engagement willen aangaan om een pechvogel een tweede kans te geven op een écht goed leven, hij verdient dat zo.

Wil jij deze stoere beer een prachtige kans bezorgen?

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.
Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Hij is reeds helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie). Katten met FIV worden niet gevaccineerd. Ondertussen werd hij ook al meerdere malen ontwormd en ontvlooid.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.