Lowie & Vellie

 

Lowie & Velli

Lowie & Velli ❤ zijn gereserveerd.

Deze knappe kerels zijn op zoek naar mensen met veel geduld, een hart van goud en goestingk om een socialisatie-traject te doorlopen met deze twee fotomodellen.

Lowie & Velli zijn al een hele tijd in opvang. Ze kwamen samen met een heleboel andere katten binnen als onderdeel van een zwerfkattenpopulatie. De andere lieverds vonden allemaal hun gouden mand, maar de twee broers bleven achter wegens steeds te schuw.

Lowie blijft voorlopig liefst op een afstand. Meestal vinden we hem in de buurt van zijn broer Velli of zoekt hij een plekje bovenop de kattentoren vanwaar hij alles goed in het oog kan houden.

Velli begint ondertussen reeds comfortabel rond te lopen terwijl er mensen in de buurt zijn, en zal zeker te socialiseren zijn, mits wat tijd, geduld, begrip en liefde; Tips om dit socialisatie-traject tot een goed einde te brengen, kunnen wij zeker altijd bezorgen.

Toch denken we dat zij bij de juiste mensen en de juiste aanpak zouden kunnen openbloeien tot een gezellige gezinspoezen; Wij kunnen zeker de nodige tips ivm socialisatie bezorgen voor gemotiveerde kandidaten die er genoeg tijd en liefde voor overhebben.

In een ideaal scenario zien wij hun liefst samen geplaatst en houden we dit olijk duo samen. Echter, ook alleen of in een huisje waar reeds een sociale kat aanwezig is, zien we het wel goed komen met deze stoere beren.

Denk jij dat je genoeg liefde, begrip, tijd en geduld hebt om deze knapperds hun gouden mandje te bieden? Vul dan snel het adoptieformulier in en motiveer je kandidatuur. Wij contacteren je zo snel mogelijk per mail. Houdt dus zeker ook je spam-folder goed in de gaten. Contact opnemen via een andere weg heeft geen zin en vertraagt enkel onze werking, onze vrijwilligers doen wat ze kunnen om iedereen vlot te beantwoorden.

Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:Tabby rost
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:3 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.