Luna

 

Luna

Luna krijgt bezoek ❤

Ons Luna zoekt een liefdevol gezin dat haar een beetje tijd geeft om te wennen. Eens ze je kent en je haar vertrouwen hebt gewonnen, komt zij graag met je knuffelen. Eigenlijk is Luna gewoon een bangerikje, al zet ze haar angsten snel opzij als je haar een lekker hapje aanbiedt. Luna kan overweg met andere katten, maar zoekt deze niet uit zichzelf op. Zij kan dus zowel alleen worden geplaatst als in een huisje waar reeds een andere poes aanwezig is.

We zoeken een rustig gezin voor haar, waar niet teveel lawaai is en ze op haar gemak mag wennen. We zijn er zeker van dat zij dan snel zal openbloeien tot een fijne huiskat.

Is er in jouw huis en hart een plaatsje voor deze lieverd? Vul dan snel de adoptie-aanvraag in op onze website. Wij antwoorden binnen enkele dagen per mail, houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten. Contact opnemen via andere kanalen is niet nodig, onze vrijwilligers doen hun best om iedereen van een antwoordje te voorzien.

Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:Tabby
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:6 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.