Beau

 

Beau

Beau is gereserveerd

Beau is nog een jong lieverdje dat bij ons in opvang kwam doordat hij werd achtergelaten bij een verhuis (!).  Deze knapperd is een lieverd in wording. Hij is nog wat schuchter en zal wat tijd nodig hebben om verder open te bloeien. Maar eens je zijn vertrouwen hebt gewonnen, kan je hem zonder problemen aaien en op je schoot nemen. Dan begint hij zelfs zachtjes te ronken! Beau verstopt zich al eens graag en trekt zich regelmatig terug, hij voelt zich vooral nog wat onzeker. Ook durft nog niet zo goed spelen in het bijzijn van mensen, hiervoor dient hij zich eerst wat veiliger te voelen. Hij reageert schuwer op onbekenden, maar zij kunnen hem, als ze hem rustig benaderen, wel al zachtjes aaien. Beau kan met andere poezen, maar dit is geen must.

Beau is reeds beschikbaar voor adoptie. Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Beau is al helemaal in orde:  steriel, gevaccineerd (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Ook is hij ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Beau bedraagt 185 euro.

 

Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:zwart
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:5-6 maand

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.