Fenna

 

Fenna

Meet Fenna

Fenna werd afgestaan om persoonlijke redenen en is dus gewend om in een huisje te leven. Fenna heeft nood aan rust en ruimte, deze mooie dame kan niet zo goed om met drukte en heeft steeds wat tijd nodig om nieuwe mensjes te leren vertrouwen. Eens ze je kent kan ze wel eens genieten van een aaitje, lekkere snoepjes en leuk samen te spelen. We zoeken voor haar dus een rustig huisje, waar ze voldoende ruimte en zachte kussentjes krijgt en dat ze vooral niet moet delen met andere huisdieren. Fenna is gewend om binnen te leven en dit is voor haar geen probleem.

Fenna is reeds beschikbaar voor adoptie en verblijft in Gent. Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Fenna is helemaal in orde:  steriel, gevaccineerd (tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Ook is zij ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Fenna bedraagt 185 euro.

Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:tabby-grijs
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:2 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.