Felix

 

Felix

Felix is gereserveerd ❤

Felix is een knappe kater van 3 jaartjes jong. Hij is nog een beetje aan de schuwe kant, maar laat zich toch reeds gewillig aaien als je hem rustig benadert. Hij zoekt een plaatsje waar hij de tijd krijgt om te wennen en verder open te bloeien, want hij heeft volgens ons veel liefde te geven. Als hier reeds andere poezels rondlopen is dit voor hem zeker geen probleem. Honden vindt hij echter minder leuk.

Mocht er een tuintje aanwezig zijn, zou hij hiervan met plezier gebruik maken, al lijkt hij het ook enkel binnen goed te kunnen vinden, zolang hij maar enkele plekjes heeft om te vertoeven. Voel jij je hart wat sneller slaan bij het zien van zijn knappe snoet?

Felix is reeds beschikbaar voor adoptie. Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Hij is helemaal in orde:  steriel en gechipt (met registratie) en reeds 2x gevaccineerd. Hij werd ook al meerdere malen ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Felix bedraagt 185 euro.

Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:Tabby
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:3 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.