Casper

Info

Casper is een prachtige kater, elegant en slank. We hebben geprobeerd er wat kilootjes bij te krijgen, maar ook een overdosis voeding heeft weinig effect (gelukzak :-)). Casper is een deugniet eerste klas. Hij kan wel wat pestgedrag laten zien naar andere katten, dus we zoeken voor hem een rustig huisje met veel plaats, of waar hij enige kat is.

Casper werd getest op FIV/FelV en was negatief. Hij is gechipt, geregistreerd, gevaccineerd (ook tegen leucose), ontwormd en ontvlooid. De adoptiepremie voor Casper bedraagt 215 euro. Casper kan - na afspraak - bezoek ontvangen bij opvangmama Sigrid in Beveren.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.