Nessie

Info

Lieve kleine Nessie heeft zich van bang wezeltje ontpopt tot grote knuffelkont :-). Nessie werd binnengebracht met een zware bekkenbreuk waarvan ze ondertussen hersteld is. Ze heeft er een grappig loopje aan over gehouden maar voelt zich verder opperbest!

Nessie doet het prima met andere katten maar van honden schrikt ze. Ze kan omwille van haar iets beperktere mobiliteit beter in een veilige omgeving verblijven, een tuin in prima, maar beter geen te drukke omgeving omdat haar reactievermogen iets minder is.

Nessie werd getest op FIV en FelV en was negatief. Ze is steriel, gechipt en geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiebijdrage voor Nessie bedraagt 215 euro.

Nessie kan - op afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas. Wil je Nessie een bezoekje brengen ? Vul dan snel de adoptie-aanvraag op onze website in: https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie/adoptie-aanvraag/

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.