Muffin

Info

Muffin is de sloeber van de bende persjes die via afstand bij ons in opvang kwamen. Altijd de eerste in rij als er koekjes uitgedeeld worden en hij schroomt niet om een kattenmelkje te stelen van zijn kattencollega's :-). Muffin is een langharige pers, zijn vachtje werd geschoren om de klitten te verwijderen, maar het is van groot belang dat hij regelmatig een goeie kappersbeurt krijgt.

Hij is steriel, gevaccineerd, gechipt en geregistreerd, ontwormd en onvlooid. Hij kan - na afspraak - bezoek krijgen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas. De adoptiebijdrage voor Muffin bedraagt 350 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.