Mila

Info

Mooie Mila is een superlief dametje dat bij een eerste contact eerder verlegen is, maar zo gauw ze je kent, kan ze heel hard genieten van een goeie knuffelsessie. Mila is een afstandskatje en dus gewend om bij mensen te zijn, ze is echter liever 'katje alleen' want laat zich gauw onderdrukken door soortgenootjes.

Mila is een langharig katje dus een goeie borstelbeurt op regelmatige tijdstippen is noodzakelijk. Ze is steriel, gevaccineerd, gechipt en geregistreerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiepremie voor Mila bedraagt 215 euro. Ze kan - na afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.