Ella

Info

Lieve Ella is een superlief dametje dat de voorkeur geeft aan een rustige omgeving. Ze kan met andere katjes, maar heeft het niet echt nodig, een aai van een lief mensje heeft haar voorkeur :-). Ella kan met kindjes maar omdat ze het liever iets rustiger heeft, kunnen die beter niet te klein meer zijn.

Ella is steriel, gevaccineerd, gechipt en geregistreerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiepremie voor Ella bedraagt 215 euro. Ze kan - na afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.