Boncuk

Info

Boncuk is een grote, lieve knuffelbeer. Hij is helemaal knuffelgek en een indeaal gezinskatje. Omwille van zijn leeftijd, gunnen we hem toch liever een thuis waar geen hele kleine kindjes meer zijn. Hij is langharig dus een regelmatige borstelbeurt is noodzakelijk.

Hij heeft een permanent letseltje aan zijn oogje maar heeft daar geen last van, zijn zicht is ook prima.

Boncuk is steriel, gevaccineerd, gechipt en geregistreerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiepremie voor Boncuk bedraagt 215 euro. Hij kan, na afspraak, bezoek ontvangen bij opvangmama Nadine in Maldegem.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.