Nala

Info

Dit pittige dametje werd samen met haar kindertjes gevangen in de tuin van lieve mensen in Moerbeke-Waas. Haar kindertjes zijn ondertussen al verhuisd naar lieve mensjes dus we kunnen ook voor mams op zoek naar een fijne nieuwe thuis.

Nala is een lieve knuffelaar maar met karakter, daarmee bedoelen we dat ze duidelijk aangeeft wanneer het voor haar genoeg is geweest (wispelturig als wij dames zijn, begrijpen we dat compleet :-)). Ze kan met honden en met (iets oudere) kindjes want ze vindt aaitjes echt wel leuk.

Nala kan - na afspraak - bezoekjes ontvangen bij opvangmama Sofie in Lokeren. Ze is steriel, gechipt & geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiebijdrage voor Nala bedraagt 215 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.