Lisa

Info

Lisa is een kattinnetje van ongeveer 2 jaar. Ze werd uitgezet in de buurt van een rusthuis met haar kittens rond mei 2022 en heeft daar een tijdje buiten geleefd. We vermoeden dat ze daarom zoveel schrik heeft om in een draagmand gezet te worden. Lisa is zeer lief en aanhankelijk. Ze houdt ervan om zich bij jou te ‘verstoppen’ onder een dekentje. Lisa kan met kinderen die gewend zijn om met katten om te gaan (ttz die begrijpen dat katten niet voortdurend opgepakt en achternagezeten wensen te worden). Dat is geen probleem want Lisa komt graag zelf naar je toe.
Lisa is een zeer slimme kat met een beetje een attitude. Zo bepaalt ze zelf waar ze gaat en staat en wanneer ze geknuffeld wil worden (het grootste deel van de tijd dus).
Lisa kan met andere katten, maar zal niet noodzakelijk beste vriendjes worden met de kat des huizes. Ze kan dus ook als enige kat geadopteerd worden. We vermoeden dat Lisa op termijn graag eens een stapje buiten zal zetten.
Lisa gaat netjes op de kattenbak en krabt (enkel) aan de krabpaal.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.