Max

Info

Lieve Max liep al een tijdje te zwerven in Wachtebeke toen lieve mensjes hem binnenbrachten om hem een betere toekomst te geven. Max is supersociaal en een ideale gezinskat. Hij is nog zeer speels en kan daarom het gezelschap van (wilde) kindjes 🙂 zeer waarderen. Max vindt andere katjes prima, naar hondjes toe is hij eerder onverschillig.

Max is in opvang op onze hoofdlocatie in Moerbeke-Waas waar hij bezoek kan ontvangen op afspraak. Hij is steriel, gechipt & geregistreerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De adoptiepremie voor Max bedraagt 215 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.