Duke

Info

Onze Duke is binnengekomen met hele zware letsels waarbij het een aantal weekjes onduidelijk was of hij het wel zou halen. Hij is - nu 6 maanden later - fysiek volledig hersteld van zijn verwondingen.
Duke heeft dankzij (of is het ondanks ;-)) zijn intensief traject het vertrouwen in ons mensjes gevonden. Hij apprecieert zijn dagelijkse knuffelsessies en heeft leren genieten van een goeie borstelbeurt. We vermoeden dat hij, omwille van zijn voormalige zwerversleven, graag eens buiten in het zonnetje gaat liggen.
Duke verblijft op de hoofdlocatie in Moerbeke-Waas waar hij bezoek kan ontvangen na afspraak. Hij is steriel, gechipt en geregistreerd, ontwormd, ontvlooid en gevaccineerd. De adoptiepremie voor Duke bedraagt 215 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.