Franky

 

Franky  ❤

Deze knappe kerel is een rustig, beetje verlegen katertje. Hij zal niet snel uit zichzelf naar je toekomen, maar eens je hem begint te aaien, geniet hij met volle teugen. Je kan hem ook steeds verleiden met een speeltje of een lekker snoepje. We geloven dat hij in de juiste setting volledig zal openbloeien tot een fijne huiskat. Franky heeft in zijn jonge maanden schade opgelopen aan zijn oogje. Hiervoor moeten er dagelijks enkele druppeltjes in zijn oogje gedaan worden. Dit vormt verder voor hem geen enkel probleem.

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

 

Ras:Europese Korthaar
Geslacht: Mannelijk - gecastreerd
Geboren:01/06/2021
Adoptiebijdrage:185 euro
Kan bij andere katten:ja
Kan bij honden:ja

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.