Lola

Lola is een lieve kattin van 9 jaartjes oud.

Lola is een mooie, volslanke huispoes die dolgraag aandacht krijgt, rond onze enkels draait en graag aaitjes en liefde ontvangt. Ze vertoeft heel graag in aanwezigheid van haar mensjes, maar kan er ook heel erg van genieten om lekker te dutten in het zonnetje op haar gemak. Ze speelt nog wel eens graag met een balletje of een hengel, maar over het algemeen is zij een rustige poes. Ze heeft reeds haar eigen (lief) karaktertje en veranderingen in haar omgeving vindt ze steevast een beetje spannend, ze is al een beetje een gewoontebeestje (wie niet natuurlijk) en heeft graag een beetje structuur.

Lola is afgestaan door haar vorige baasjes door een conflict met de andere poezen in huis. Door de voortdurende stress kreeg ze zelfs een blaasontsteking, deze is ondertussen onder controle en Lola krijgt nu aangepaste voeding, waar ze gelukkig lekker van smult. Bij het opvanggezin heeft ze zich wonderwel aangepast en na een korte wenperiode voelde ze zich vrij snel thuis. Naar andere poezen toe reageert ze inderdaad heel erg op haar hoede, maar nieuwe mensjes worden steevast begroet met een miauw en een kopje. Liefst plaatsen we haar in een rustige omgeving, waar ze lekker alleen de koningin te rijk kan zijn.

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.