Kyara

 

Meet Kyara ❤

Kyara is een mooi tijgerkattinetje en reeds een langere periode in opvang, ze is 6 maandjes jong ondertussen en begint een echte jongedame te worden. Zij heeft de laatste 3 maanden een actief socialisatietraject afgelegd. Ze kwam samen binnen met haar (socialere) broertjes en hield haar een tijdlang op de achtergrond. Na de adoptie van haar broertjes bloeide ze langzaam maar zeker helemaal open. De een-op-een aandacht van het opvanggezin begon zijn vruchten af te werpen en de eerste aaitjes en knuffeltjes werden een feit! Kyara is een poesje die je moet leren kennen, zij moet jou leren inschatten en andersom moet haar toekomstig gezinnetje ook de tijd nemen om haar kattentaal te leren, want ze heeft best veel te vertellen!! Kyara is een enorme speelvogel en doet niets liever dan achter de hengel aanzitten, dutjes doet ze het liefste samen met de andere poezen, maar af en toe komt ze al eens aan de benen van haar opvanggezin liggen, al spinnend en genietend van de aaitjes.

Het perfecte huisje voor Kyara is eentje waar veel liefde is en, zeker in het begin, wat tijd en geduld aanwezig is om haar te laten integreren in hun nieuwe gezinnetje. Andere katten is ze gewoon, andere huisdieren niet zo. Ook met kindjes heeft ze nog niet veel ervaring, dus hierbij zal moeten gehouden worden dat er wat een gewenningsperiode zal nodig zijn en een rustige aanpak. Uiteraard geven wij jullie graag het nodige advies hiervoor.

Hebben jullie een plekje in jullie gezinnetje voor dit fijne meisje?
Kyara is volledig wettelijk in orde, dus gechipt (met registratie), steriel gemaakt en 2x gevaccineerd tegen kattenziekte, niesziekte en leucose.
Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.

Wij contacteren iedereen zsm per mail,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

De adoptiebijdrage voor Kyara is 185 euro.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.