Lowieke

 

Meet Lowieke ❤

Ons Lowieke heeft een lange weg afgelegd bij ons in de opvang.

Hij is als bang klein mager zwerfkatje in opvang gekomen, samen met zijn broertje, die reeds enkele maanden geleden zijn liefdevolle huisje heeft gevonden.

Lowieke bleek echter een gigantische oorontsteking te hebben. Deze werd behandeld maar Lowieke bleef zijn hoofje schuin houden. Een CT-scan werd gemaakt, en er werd een poliep ontdekt in zijn middenoor. Deze werd verwijderd. Enkele weken cortisone en nogmaals een antibioticakuur later werd Lowieke deze vrijdag volledig genezen verklaard. Hij mag dus eindelijk ook op zoek naar zijn eigen gouden mandje. Lowieke houdt zijn hoofdje nog steeds wat schuin, dit is waarschijnlijk al uit gewoonte, en we denken dat dit met de tijd nog wel zal minderen. Ook lijkt hij niet alle geluiden te horen, bepaalde toonhoogtes gaan volledig aan hem voorbij (of zou hij ze gewoon negeren ?). Ondertussen kan hij alle aaitjes van zijn opvang-personeel al ten zeerste appreciëren, echter is hij nog steeds een beetje "onbeholpen" in zijn vraag naar aandacht.

Lowieke heeft heel veel energie en kan volledig uit de bol gaan, hij jaagt op dingen die niemand anders ziet (we hebben een licht vermoeden dat er een beetje "Bengaal" in hem zit)  een tuintje waarin hij naar hartenlust kan ravotten zal dus zeker een pluspunt zijn.

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.

Aanvragen via een andere weg worden niet behandeld (wegens te grote drukte)
Wij contacteren iedereen zsm per mail,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

De adoptiebijdrage voor Lowieke bedraagt 185 euro.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.