Henri

 

Henri

Henri krijgt bezoek¬†‚̧

Den Henri is een jonge kater die al een hels zwerversbestaan achter de rug heeft. Hij werd bij ons binnengebracht met een grote wonde in zijn nek en heeft wekenlang verzorging nodig gehad hiervoor. Voor Henry was dit alles geen leuke ervaring natuurlijk, hij is dan ook een schuchtere, ietwat verlegen jongeman met weinig zelfvertrouwen. Echter als hij rustig benadert wordt, ontpopt hij zich tot een echte knuffelbeer. We zoeken voor Henri baasjes die willen werken met hem om zijn zelfvertrouwen op te krikken en die lieve kater die eronder verstopt zit te laten openbloeien. Naar andere katten en honden toe doet Henry zeker vriendelijk, dus een vriendje in zijn nieuwe woonst is zeker welkom, alsook een tuintje waar hij op termijn lekker in kan luieren en zonnen.

Val je al helemaal in "katzwijm" bij deze knapperd, je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.

Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Hij is reeds helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en tweemaal gevaccineerd tegen kattenziekte, niesziekte en leucose. Ondertussen werd hij ook al meerder malen ontwormd en ontvlooid.
De adoptiebijdrage voor Henri bedraagt 185 euro.
Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:Tabby
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:4 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.