Killian

Info

Lieve Killian is een ideaal gezins-kattenkind wegens superlief en een grote knuffelaar ! Ze is eerder rustig van karakter maar durft naar andere katjes toe wel een beetje bazig zijn. Killian wil heel graag buiten van het zonnetje genieten dus een tuin(tje) is een echte must voor ons dametje.

Killian is gevaccineerd, gechipt & geregistreerd, steriel gemaakt, ontwormd en ontvlooid. De adoptiebijdrage voor Killian bedraagt 215 euro. Ze kan - na afspraak - bezoek ontvangen op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.