Lola

Info

Lieve Lola is de allerliefste knuffelbeer. Sociaal voor mensjes en andere katjes, kan ze uren op de schoot liggen om gezelschap te hebben.

Lola testte positief voor FIV, daardoor kan ze zijn verdere leventje beter binnenshuis doorbrengen. Dit zowel voor haar bescherming als ter bescherming van FIV negatieve katjes. FIV is niet besmettelijk voor mensen, noch voor andere diersoorten. Lola neemt geen medicatie en kan - mits een goede verzorging - een even lang en gelukkig leventje leiden als een FIV negatief katje.

Lola is gechipt en geregistreerd, gesteriliseerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Ze verblijft op onze hoofdlocatie te Moerbeke-Waas waar ze - op afspraak - bezoek kan ontvangen. De adoptiebijdrage voor Lola bedraagt 185 euro.

Adoptie

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.