Toulouse

Toulouse is een lieve, sociale gezinspoes.
Zij vertoeft momenteel in een fijn gezin, maar er is een onhoudbaar allergie-probleem.Met veel pijn in het hart hebben deze mensen beslist om voor haar een nieuwe liefdevolle thuis te zoeken, waar ze zonder problemen mee op de zetel en op schoot kan liggen.
Zij stellen haar graag even uitgebreid voor :

"Toulouse geniet van de rust en ligt graag te dutten in de zetel, maar kan dan opeens een balletje zien liggen en de hele living ermee rondcrossen. Dit komt ze ook brengen, zodat je het kunt weggooien en zij dit terug voor je kan halen.
Ook de krabpaal wordt dagelijks gebruikt door haar.
Toulouse is geen kat die de hele dag gepakt en geknuffeld wilt worden, maar ze geniet er wel enorm van om in de buurt te zijn. Ze ligt altijd mee op de zetel en als het donker wordt kruipt ze mee op de schoot. Ook kruipt ze soms mee op bed en begint ze meteen te spinnen wanneer je ze aait.
Buiten komen is voor haar geen probleem, de deur staat altijd open. Ze komt enkel in de tuin, de straat oversteken zal ze nooit doen. Van auto's heeft ze eerder schrik denk ik, ze is er niet nieuwsgierig naar.
Toulouse was 1 toen ons zoontje geboren is. Ze is altijd nieuwsgierig geweest, nooit vals. Onze zoon is nu 4.5j en het zijn 2 vriendjes. Balletje gooien, lopen in de tuin, een muisje aan een stok,... Een kusje geven op de snoet is geen uitzondering, maar als het te druk wordt zal Toulouse gewoon de rust gaan opzoeken.
Ze is konijntjes gewoon, ze is nieuwsgierig maar komt niet te dichtbij. Honden kent ze enkel van ziens achter het raam. Andere katten (van de buren) komt ze buiten tegen, en zo lang ze buiten blijven is dit ok. Maar hier thuis is het haar paleis, een 2e kat hebben we ooit geprobeerd maar dit was geen succes. Dit was een naaktkat die te dominant was, en Toulouse was zichzelf niet.
Qua kattenbak niks speciaals. We hebben geen vast merk van korrels, hebben ook eens een tijdje pallets gebruikt en een soort zand. Ze heeft altijd haar behoeftes blijven doen in de kattenbak.
Ook qua eten geen specifiek merk. Wel is ze geen fan van nat voer in vloeibare saus, het is in gelei of mevrouw trekt er haar neus voor op. In korrels is ze niet kieskeurig.
We hopen voor Toulouse een liefdevol gezinnetje te vinden, waar ze lekker mee kan kroelen op de zetel en waar regelmatig met haar gespeeld wordt.
Een huisje waar geen andere katten aanwezig zijn lijkt ons perfect."

Denk jij deze schat van een forever home te kunnen voorzien ?
Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zo snel mogelijk,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.