Melly

 

Melly ❤

Melly is geboren in mei 2020, en een aantal maanden later naar ons gekomen via een andere opvang.
Ze bleek heel schuw te zijn, en haar gezondheid liet ook te wensen over. (ze werd binnengebracht met Parvo, een zwaar verdict voor een jong poesje)
Echter is Melly een vechtertje en is ze ondertussen uitgegroeid tot een flinke meid.
Enkele maanden geleden werd Melly samen met nog een ander katje geadopteerd.
Iets later kregen we de vraag om haar terug te nemen omdat zij medische zorg nodig had die de adoptanten op dat moment niet konden dragen. Het bleek dat haar tandjes serieus waren aangetast (wellicht een gevolg van de Parvo) en hiervoor kreeg ze ondertussen 2 uitgebreide tandbehandelingen. Nu enkele weken later is zij opnieuw klaar om terug op zoek te gaan naar een liefdevol gezinnetje.

Melly is een "speciaal geval". Ze is (vooral overdag) een katje dat van alles en nog wat lijkt te schrikken, en dan loopt ze ook in een grote boog om je heen.
Als opvangmama Silvia zich echter op het gemakje in de zetel installeert, komt ze ineens op de schoot liggen en kan ze niet genoeg krijgen van de aaitjes.
Spelen doet ze ook echt heel graag. Liefst van al speelt ze verstoppertje met een stokje en touwtje eraan (die pluimen mag je er gerust afknippen in haar geval). Maar ook een propje papier of een balletje is ok voor haar.
We zoeken dus een rustige thuis, mensjes met geduld en een boontje voor "speciallekes" en het nodige enthousiasme om met haar te spelen. Een poezenvriendje mag natuurlijk ook, maar is zeker geen must.

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

 

Ras:Europese Korthaar
Geslacht:Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:01/06/2020
Adoptiebijdrage:185 euro
Kan bij andere katten:ja
Kan bij honden:?

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.