Moorke

 

Moorke ❤

Moorke bleef samen met nog een paar andere katjes achter toen hun vrouwtje naar het rusthuis moest...

De dochter contacteerde ons voor Moorke, die wegkwijnde omdat zij normaal steeds op de schoot en bed van haar vrouwtje lag en nu dus verdrietig was.
Toen we ter plaatse ging kijken was de toestand schrijnend. Het huis was in erbarmelijke toestand, alsook de katjes. Het was er koud en regende binnen. We konden hen niet aan hun lot overlaten en hebben hen (ondanks het feit dat we overvol zaten) in opvang genomen.

Eerste op de to-do list was natuurlijk een bezoek aan de dierenarts voor de nodige eerste zorgen. Ze werd getest op FIV en Leucose (gelukkig negatief) en er werd bloed getrokken (ook hier was de uitslag verbazingwekkend goed voor haar leeftijd) . Ze werd ontwormd en ontvlooid en krijgt ondertussen de beste voeding (ze is dol op tonijn).Moorke had een rampzalig gebit en kreeg ondertussen 2 behandelingen bij de dierenarts. Ze is duidelijk blij van de pijn verlost te zijn.

Moorke is inderdaad een schootligger, en ze is dus het gelukkigst als we met haar op de zetel gaan zitten en haar zachtjes strelen. Jammer genoeg heben we niet de tijd om dit lang of veel te doen. We zijn dus eigenlijk voor haar op zoek naar een huisje met een schoot (of meerdere) waar ze veel op kan liggen en waar ze de laatste jaren van haar leven gelukkig kan zijn.
Gezien haar leeftijd zijn er jammer genoeg weinig mensen die haar nog die kans willen geven.

Wil jij deze dame op leeftijd nog een mooie oude dag bezorgen?

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen en te antwoorden op de vervolgmail. Wij contacteren iedereen zsm,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

 

 

Ras:Europese Korthaar
Geslacht:Vrouwelijk - gesteriliseerd
Geboren:01/01/2007
Adoptiebijdrage:185 euro
Kan bij andere katten:Neen
Kan bij honden:Neen

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.