Poppy

 

Meet Poppy ❤

Mooie mamapoes Poppy zoekt een leuke familie 🌹

Nadat ze een geweldige job heeft gedaan om haar kleintjes groot te brengen (die ook ter adoptie staan), verdient deze geweldige mama ook een gouden mandje. Poppy werd geschat op 3 jaartjes jong en is een mooie, gezonde, rustige mevrouw met fonkelende ogen. Poppy is een poesje met een handleiding, die een baasje zal nodig hebben die haar tijd en ruimte wilt gunnen om zichzelf verder open te stellen. Ze is al graag in je buurt en heeft al een goede basis zelfvertrouwen opgebouwd, maar echt aaien en knuffelen zit er nog niet in. Toch geloven we ten stelligste dat dit in de juiste setting en met de juiste mensjes alleen maar zal beteren.

Poppy kan zowel alleen als met andere poezen. Kleine kindjes en/of een drukke omgeving zijn minder voor haar.

Interesse om deze schone dame te leren kennen? Denk jij dé perfecte kandidaat te zijn en Poppy een mooie tweede kans te kunnen aanbieden? Poppy wacht ongeduldig op een gouden mandje!

Onze kittens en katten zijn bij adoptie helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en helemaal in orde met hun vaccinaties (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose).
Ook werden zij volgens schema ontwormd en ontvlooid. 

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.

Aanvragen via een andere weg worden niet behandeld (wegens te grote drukte)
Wij contacteren iedereen zsm per mail,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

De adoptiebijdrage voor Poppy bedraagt 185 euro.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.