Bob en Bibi

 

Meet Bob en Bibi ❤

Bob en Bibi zijn nog samen op zoek naar een leuke thuis!

Bob en Bibi zijn een deel van onze B-bende. Deze leuke bende van 10 kittens, opgegroeid onder liefdevolle toezicht van mama Suzy, zijn nu klaar om de wereld te veroveren. Ook prachtige mama Suzy zoekt een gouden mandje.

Bob en Bibi zijn twee zotte blaren. Ze hebben beide bakken energie en doen niets liever dan spelen. Veertjes, balletjes, muisjes, ... niets is veilig voor deze speelvogels.

Bob is een mooie langpotige roste kater met een klein hartje, hij heeft iets minder zelfvertrouwen en zal je eerst een beetje moeten leren kennen. Echter bij het opvanggezin is hij reeds ontpopt tot een knuffelmeneer, maar je moet zijn manier van doen een beetje leren kennen. Bob trekt zich enorm op aan zijn broertjes en zusjes en volgt vaak hun voorbeeld, samen met zijn zusje Bibi voelt hij zich dan ook veilig en kunnen ze de wereld aan!

Bibi is een stoere zwarte panter met met bakken zelfvertrouwen, ze weet wat ze wil (en wat ze niet wil) en kan goed haar mannetje staan. Bibi is niet de grootste schootzitter of knuffelaar, maar is wel graag in je buurt en zoekt toch geregeld ons gezelschap op. Ze komt op haar eigen tempo en kan dan enorm genieten van aaitjes en aandacht. Ze speelt en jaagt enorm graag en is ook echt een slimme meid!

Deze speelvogels zoeken een huisje waar ze lekker gek mogen zijn en samen veel plezier mogen maken, een tuintje op termijn zal hun veel plezier doen om hun overtollige energie kwijt te kunnen maar is geen must. Wel zullen ze nood hebben aan voldoende uitdagingen en speelmogelijkheden in hun huisje, gelukkig amuseren ze zich ook met elkaar :-)!!

Deze dotjes vertrekken enkel samen als duo aangezien ze zo aan elkaar hangen.

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.

Aanvragen via een andere weg worden niet behandeld (wegens te grote drukte)
Wij contacteren iedereen binnen enkele dagen tot 1 week per mail,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

De adoptiebijdrage voor een duo bedraagt 420 euro.

Onze kittens en katten zijn bij adoptie helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en helemaal in orde met hun vaccinaties (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose). Ook werden zij volgens schema ontwormd en ontvlooid.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.