Twister

 

Twister

Twister werd geadopteerd !

 

Meet Twister ❤

Twister is een lieve kat, die graag komt knuffelen maar ook zeker nog zijn speelse momenten heeft. Hij is momenteel een binnenkat, maar dat is niks voor lieve Twister, die liever af en toe eens een frisse neus wil halen. Twister heeft bij zijn huidige baasjes een sproeiprobleem. De reden hiervoor is ons onbekend. Het kan zijn dat hij niet gelukkig is met zijn huidige omgeving. Er lopen in de buurt veel katten rond, maar hij kan niet buiten dus dit kan zijn gedrag ook triggeren.  We kunnen eventueel wel enkele tips aanreiken mocht dit probleem zich in de toekomst toch opnieuw voordoen.

We zoeken voor hem dus mensen die een huisje hebben met een tuintje, waar hij lekker mag ravotten (uiteraard na de verplichte aanpassingsperiode). Bij voorkeur waar geen andere katten aanwezig zijn. (Kleine) kinderen zijn geen probleem, daar kan hij lekker mee knuffelen en spelen.

Voel jij al enkele kriebels bij het zien van zijn knappe kopje? Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen. Wij contacteren je binnen enkele dagen per mail, houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten. Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Hij is reeds helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en helemaal in orde met zijn vaccitnaties (kattenziekte, niesziekte en leucose). Ondertussen werd hij steeds mooi ontwormd en ontvlooid.
De adoptiebijdrage voor Twister bedraagt 185 euro.
Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:Tabby
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:4 jaar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.