Als Meter of Peter

Zoetjes en snoetjes barst uit de voegen!

Wil je ons graag een financieel duwtje in de rug geven? Dit kan onder meer via peter- of meterschap! Voor een eenmalige bijdrage van €15 kan je peter of meter worden van een opvangkatje.

Als meter of peter houden we je via een facebookpagina wekelijks op de hoogte over hoe het met het katje gaat, dit tot het vertrekt naar zijn of haar gouden mandje. Ook mag je de naam van het katje kiezen! Voorwaarde hierbij is dat de naam nog niet in gebruik is binnen de VZW.

Is er al een meter of peter, maar wil jij ook graag dit katje steunen? Je kan dan alsnog meter of peter worden, maar kan de naam niet meer kiezen. Hiervoor bedraagt de bijdrage €10.

Opgelet: meter- of peterschap geeft geen voorrang op adoptie! Voor adopties wordt gewerkt aan de hand van onze wachtlijst, je kan je hier registreren.

Wil je graag meter of peter worden of wens je meer info?

Stuur een mailtje naar chrissie@zoetjesensnoetjes.be waarin je verwijst naar het katje (dit kan via de nummer op de foto), zij zal je kunnen vertellen of er al een meter of peter is en wat het geslacht van het katje is.

De bijdrage kan overgeschreven worden op het rekeningnummer van de vzw: BE85 5230 8077 4706 met als mededeling ‘meter/peterschap + je naam’.

Nog op zoek naar een origineel cadeau? Je kan het meter- of peterschap ook schenken!
We bezorgen je een cadeaubon en voegen zowel jou als de ontvanger toe aan de facebookgroep!