Wiske en Wille

 

Meet Wiske en Wille ❤

Gereserveerd!!

Mooie mamapoes Wiske zoekt een huisje nadat ze haar kroost met veel liefde heeft grootgebracht, aangezien ze zo hecht is met haar lieve zoon Wille, zoeken we leuke mensen die ruimte hebben in hun hart, gezinnetje en huisje voor dit toffe duo.

Wiske is bij ons in opvang gekomen toen haar 3 drotjes amper 3 weekjes oud waren, ze was zo dankbaar voor het warme en zachte mandje dat ze kreeg, dat was meteen duidelijk. Het opvanggezin werd overladen met knuffels en kopjes. Ondertussen zijn mama en kindjes helemaal groot en klaar om hun eigen plekje te vinden.  lieve Wiske zoekt een gezinnetje die haar lekker veel aandacht en liefde willen geven en werd 2 jaartjes jong geschat. katertje Wille is iets meer afwachtend en volgt liefst het voorbeeld van zijn mamatje, eens hij je kent en vertrouwd komt ook zijn lieve kant graag naar boven. Wij plaatsen deze twee bij voorkeur dus samen 🤞😍.

Onze kittens en katten zijn bij adoptie helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en helemaal in orde met hun vaccinaties (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose).
Ook werden zij volgens schema ontwormd en ontvlooid. 

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.

Aanvragen via een andere weg worden niet behandeld (wegens te grote drukte)
Wij contacteren iedereen zsm per mail,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

De adoptiebijdrage voor een duo bedraagt 395 euro.