Phil & Philiné

 

Meet Phil & Philiné ❤

Phil en Philiné zijn twee lieve popjes, geboren in de opvang bij schuwe mamapoes Poppy

Phil is een (relatief) rustig katertje, die nog wat moet bouwen aan zijn zelfvertrouwen. Wanneer hij rustig benadert wordt, ronkt hij zachtjes en geniet al van de aaitjes, maar je moet zijn vertrouwen wel echt winnen. Phil is een katje met een medisch probleempje, hij heeft een longprobleem waardoor hij soms reutelt bij fysieke handelingen en/of tijdens de eetmomenten. Het lijkt erop dat hij hierover groeit naarmate hij groter wordt en zich verder ontwikkeld, echter zal dit toch moeten worden opgevolgd in de toekomst.

Philiné is een klein, fijn meisje die langzaam is opengebloeid tot een speels zottebezeke. Ook Philine is eerder afwachtend naar nieuwe mensen en indrukken en je zal eerst haar vertrouwen moeten verdienen.

Dit mooie duo zoekt een droomhuisje bij mensen met een groot hart en liefst wat ervaring met katten. Bij oprechte interesse, geven we je graag meer informatie over deze liefjes.

Onze kittens en katten zijn bij adoptie helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en helemaal in orde met hun vaccinaties (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose).
Ook werden zij volgens schema ontwormd en ontvlooid. 

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.

Aanvragen via een andere weg worden niet behandeld (wegens te grote drukte)
Wij contacteren iedereen zsm per mail,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.

De adoptiebijdrage voor deze protjes bedraagt 420 euro.