Demi & Dinora

 

Meet Demi & Dinora ❤

Demi en Dinora zijn twee leuke zusjes en worden enkel samen geplaatst. Deze twee schatjes zijn enkele weken geleden binnengekomen met hun (schuwe) mama en hebben beide al een hele weg afgelegd. Dinora is de sociaalste van de twee en trekt haar zusje wel een beetje mee, we denken dan ook dat Demi zich veel sneller zal thuisvoelen en verder openbloeien wanneer ze haar zusje bij zich heeft.

Als Demi in haar mandje ligt, vindt ze uitgebreide aai-sessies de max, ze spint dan volop en ligt te rollebollen zodat je zeker elk plaatsje hebt gestreeld. Maar uit zichzelf zal ze nog niet komen, en loopt ze in een grote boog om je heen. Spelen kan ze als de beste en als het hengeltje bovenkomt is zij de eerste om erachter te hollen. Dinora heeft ondertussen allang ingezien dat mensen best ok zijn, en komt actief om aaitjes vragen of bij je liggen. Voor vreemden heeft ze nog wat schrik, maar eens ze je kent en vertrouwt kan ze super-lief zijn. Zij is een echt voorbeeld voor haar zusje Demi en ze zijn ook heel vaak samen te vinden op een knus plaatsje.

Heb jij dus wel wat geduld en wil je deze 2 prachtige tijgertjes een gouden mandje bieden?

Je kan je kandidaat stellen door een adoptie-aanvraag in te vullen.
Aanvragen via een andere weg worden niet behandeld (wegens te grote drukte)
Wij contacteren je binnen enkele dagen per mail,  houdt dus zeker ook je spam-folder in de gaten.
Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverds te leren kennen.

Onze kittens zijn bij adoptie helemaal in orde: steriel en gechipt (met registratie) en helemaal in orde met hun vaccinaties (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose). Ook werden zij volgens schema ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor dit duo bedraagt 420 euro

Ras:Europese korthaar
Vacht:kort
Kleur:tijger
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:Kitten <1 jaar