Nena

 

Nena

Meet Nena ❤

Prachtige Nena is een jongvolwassen katinnetje van 2 jaartjes oud. Deze lieverd komt zelf naar je toe, vol nieuwsgierigheid en vol ongeduld voor een aaitje. Echter heeft ze toch een onvoorspelbaar kantje en wanneer ze er genoeg van heeft durft ze wel eens uithalen met een krab. Hierdoor plaatsen we haar dus liever niet bij een gezin met (kleine) kinderen. We zijn ervan overtuigd dat bij lieve mensjes die wat tijd maken om haar te leren kennen en haar op haar gemak te laten komen, dit gedrag veel zal verbeteren en hopelijk zelf zal verdwijnen. Nena verdraagt de andere katten in het gebouw goed, dus kan zowel geplaatst worden in een huisje met andere poezen als een huisje waarbij ze alleen is.

Nena is beschikbaar voor adoptie vanaf 4/4/2021. Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Ze is dan helemaal in orde:  steriel, gevaccineerd (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Ondertussen werd ze ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Nena bedraagt 185 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: kort
Kleur: Tabby-grijs
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 2-3 jaar