Fenno

 

Fenno

Meet Fenno ❤

Voor Fenno zijn we op zoek naar héél speciale baasjes met een heel groot hart. Deze langharige beer heeft namelijk een wild bachelor-verleden dat zijn sporen heeft nagelaten bij de knapperd. Ons mensjes vertrouwt hij toch niet helemaal (niet abnormaal als ze je zolang laten zwerven) en jammer genoeg heeft hij ook nog eens FIV opgedaan gedurende al die jaren hard knokken. Fenno zoekt dus een rustig huisje, binnen, waar niets van hem verwacht wordt en er enkel liefde in de lucht hangt.

Voor FIV-katjes hebben wij een aparte ruimte, waar een heleboel knappe koppen samen verblijven en lekker profiteren van lekker eten en zachte mandjes. Katjes met een FIV diagnose kunnen zeker nog vele mooie jaren een fijn leven hebben en behoeven geen speciale verzorging. Zij moeten binnengehouden worden en worden enkel alleen of met andere FIV poesjes geplaatst. FIV is niet besmettelijk naar andere dieren of mensen. Lieverds die besmet zijn hebben vooral een verlaagde immuniteit, waardoor ze meer vatbaarder zijn voor andere virusjes.

Fenno is reeds beschikbaar voor adoptie. Mensen op onze wachtlijst hebben voorrang voor deze lieverd te leren kennen.

Hij is helemaal in orde:  steriel en gechipt (met registratie). Ondertussen werd hij ook al meerdere malen ontwormd en ontvlooid. FIV katten worden niet gevaccineerd.

De adoptiebijdrage voor Fenno bedraagt 160 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: lang
Kleur: wit-grijs
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 10 jaar