Lola

 

Lola

meet Lola ❤

Mooie Lola is een zeer rustige kattin, helemaal fan van knusse plekjes en hoge krabpalen om haar schoonheidsslaapjes te houden (belangrijk!!!). Lola is een ietwat verlegen, banger poesje, die toch een beetje tijd nodig heeft om open te bloeien en je te leren vertrouwen. Eens ze je wat vertrouwd is ze lief en wordt ze graag geaaid en verwend, met lekkere hapjes en snoepjes. Tijdens haar vele schoonheidsslaapjes trekt ze zich vaker wat meer terug en geniet ze van haar ruimte en haar eigen plekje.

Lola heeft vooral nood aan een rustig huisje met niet te veel soortgenootjes en een rustig baasje die haar de ruimte wil bieden om op haar tempo verder los te komen. Ze is geboren en opgegroeid in een zwerfkattenpopulatie, maar verdient nu een warm nest waar ze met alle liefde behandeld wordt door haar personeel (dat is ze ondertussen helemaal gewoon!).

Lola is helemaal in orde:  steriel, gevaccineerd (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Ondertussen werd ze ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Lola bedraagt 185 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: kort
Kleur: tabby-wit
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 3 jaar