Zorba

 

Zorba

Meet Zorba 

Knappe Zorba is een prachtige langhaar met een klein peperkoeken hartje. Hij is samen met een aantal andere katjes binnengekomen maar de lieverd was toch de meeste schuwe van zijn groepje. Op zich is hij een echte lieve loebas die zich gemakkelijk laat benaderen en aanraken, maar hij steekt zich vrij veel weg en heeft niet zo veel zelfvertrouwen... Zorba heeft eigenlijk nood aan een rustig huisje met niet te veel andere beestjes en een rustig baasje die hem de ruimte wilt bieden om op zijn eigen tempo los te komen. Wij denken ten stelligst dat 1-op-1 aandacht en tijd een wonder zal doen bij deze mooierd en eens zijn zelfvertrouwen omhoog is, hij zal openbloeien tot een toffe huiskat met potentieel hoog knuffelgehalte 😍.

Zie jij het zitten om een socialisatie-katje een kans te geven? Vul een adoptie-aanvraag met vermelding Zorba en eventuele vragen via onze website :

Zorba is steriel, gevaccineerd (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Hij werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Zorba bedraagt 185 euro.

Ras: Europese langhaar
Vacht: Lang
Kleur: zwart-wit
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 3 jaar