Sara

 

Sara

Meet Sara !

Ons Sara is een beetje een voorzichtige meid, ze is al een poosje in opvang en valt onder onze categorie 'een beetje schuwer'. Ze heeft haar een hele tijd verstopt en zich wat afzijdig gehouden van de groep, de laatste weken lijkt het alsof ze haar wat begint thuis te voelen (het is momenteel ook een beetje rustiger in opvang) en ze laat zich dus al voorzichtig zien, maakt vriendjes en laat zich zelfs al kort aaien door onze vrijwilligers!!We zijn er dus van overtuigd dat onder dit angsthaasje een lieve en aangename kattin verstopt zit. Voor Sara zoeken we rustige baasjes met geduld, tijd en veel liefde. Mensen die het aandurven om een socialisatie-katje een kans te geven, uiteraard geven wij graag tips & tricks om deze overgang te maken zodat Sara zich snel thuis kan voelen bij jullie.

Sara is reeds helemaal adoptie-klaar en dus wacht ze vol (voorzichtig) ongeduld op haar eigen plekje, kun jij haar dit aanbieden? Vul een adoptie-aanvraag met vermelding Sara via onze website :
https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

Sara is steriel, gevaccineerd (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Ze werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiepremie voor Sara bedraagt 185 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: zwart-wit
Geslacht: Vrouwelijke
Leeftijd: 3 jaar