Barbara

 

Barbara

Meet Barbara 😎 !

Barbara is een specialeken, eigenlijk was ze een uitzettertje omdat ze echt heel mensenschuw was, maar werd enkele maanden later vergiftigd binnengebracht bij een dierenarts en door de chip kwam ze weer bij ons terecht. Dit vechtertje is haar avonturen gelukkig goed doorgekomen, mits een achterpootje minder... Er werd besloten dat ook zij natuurlijk de kans moest krijgen om verder bij ons te socialiseren en aldus hebben we haar de laatste maanden langzaam maar zeker zien gewoon raken aan ons mensjes en de dagelijkse drukte in de opvang. Een echt schootkatje lijkt ze ons niet te worden, maar ze maakt wel nog steeds dagelijks vooruitgang en haar vertrouwen naar mensen toe blijft groeien, dus wie weet met de juiste match hoeveel meer ze nog zou kunnen openbloeien?

Barbara weet al zeker ÊÊn iets waar wij goed voor zijn, lekker snoepjes en brokjes! Wanneer de deur van het kattengebouw opengaat is zij een van de eerste om te komen piepen of we geen lekker snoepje bijhebben. Dan komt ze gewillig in ons buurt, maar verschiet ze toch nog wel wanneer je haar zou aanraken. Ze is nieuwsgierig en speels en kan zo genieten van lekker dutjes op zachte kussentjes, maar trekt zich hiervoor liever lekker rustig terug. Toekomstige baasjes van Barbara zullen zich bewust moeten zijn dat zij toch nog wel wat socialisatie nodig heeft en er geen garantie is dat zij ooit een echt knuffelkatje zou kunnen worden. Maar alsnog willen we toch graag een leuk huisje, misschien met een tuintje, zoeken voor haar waar ze gewoon lekker zichzelf kan zijn. Mensjes die niet te veel van haar verwachten, maar haar volop de tijd gunnen om hun te leren vertrouwen en lekker haar leventje te leiden. Kun jij haar dit aanbieden? Vul een adoptie-aanvraag met vermelding Barbara en eventuele vragen via onze website :

Barbara is steriel, gevaccineerd (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Ze werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Barbara bedraagt 185 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Tabby
Geslacht: Vrouwelijke
Leeftijd: 4 jaar