Yaren

 

Yaren

Yaren krijgt bezoek !

kleine Yaren is een lief madammeke met een beetje een hoog drama-gehalte. Ons kattinnetje heeft een aanwezig karakter, ze wordt graag verwend en geliefd door haar mensen wanneer zij daar goesting voor heeft en zal ook laten weten wanneer ze er genoeg van heeft. Ze apprecieert een eigen, rustig plekje en deelt dit liever niet met andere poezen. Yaren is dus een echte prinses, die nood heeft aan haar eigen paleis. Voor haar is het belangrijk dat haar baasjes haar ook ruimte kunnen geven en een plaatsje waar ze met rust gelaten kan worden. We plaatsen haar dan ook liever niet bij een druk gezin en/of met (kleinere) kinderen.

Ons Yaren is klaar voor adoptie, word jij al verliefd op haar ondeugende snoet? Vul gerust al een adoptie-aanvraag met vermelding Yaren via onze website :
https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

Yaren is steriel, gevaccineerd (2x tegen kattenziekte, niesziekte en leucose) en gechipt (met registratie). Ze werd ook ontwormd en ontvlooid.

De adoptiepremie voor Yaren bedraagt 185 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Schildpad
Geslacht: Vrouwelijke
Leeftijd: 3 jaar