Sterre

Sterre

Sterre heeft haar mandje gevonden ❤️

Sterre is 1 van onze "langblijvertjes".

Ze werd vorig jaar april gevangen in de haven van Antwerpen en bleek toen zwanger te zijn. Ze is bevallen van 4 schattige kittens die natuurlijk ondertussen allemaal allang geadopteerd werden. Sterre zelf was 1 van de schuwste poezen in onze opvang en er werd uitgekeken naar een "uitzetplaats". Echter onze opvangmama Silvia (die ondertussen al de nodige socialisatie-projectjes tot een goed einde heeft gebracht) zag wel potentieel in de schoonheid en besloot enkele weken geleden om haar bij zich te nemen.
Dit bleek een goede beslissing want op 3 weken tijd is Sterre al helemaal opengebloeid en ze wordt nog elke dag socialer. Ze is nog geen schootzitter, maar is wel heel graag in de buurt en komt reeds vragen om aaitjes en krabbeltjes in de nek.

Daarom zoeken we nu voor haar toch een liefdevolle thuis, bij mensen die haar de tijd willen geven om op haar gemak te wennen. In dit huisje mag zeker reeds een andere kat aanwezig zijn, maar dit is geen must. Wel merken we dat ze niet zo graag alleen is, dus mensen die toch veel thuis zijn, genieten haar voorkeur. Mocht er ook een tuintje zijn, waar ze in de toekomst mag buitenspelen, zou ze dat zeker fijn vinden. (Daar ze eerder aan de voslanke kant is, kan een beetje beweging ook zeker geen kwaad)

Denk jij dat er in jouw huisje wel plaats is voor een mandje voor onze lieve Sterre?

Vul dan snel de adoptie-aanvraag in op onze website : https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

Sterre is steriel en gechipt (met registratie), ook werd zij reeds 2x gevaccineerd tegen kattenziekte, niesziekte en leucose. Ze werd ook al meerdere malen ontwormd en ontvlooid.

De adoptiebijdrage voor Sterre bedraagt 185 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Zwart
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 6 jaar