Filou

Filou

Meet Filou ❤️

Filou is een geluksvogel, vooraleer hij in opvang is gekomen heeft hij namelijk een auto-ongeluk gehad dat hij gelukkig nog kan navertellen. Elke dag moet hij nu een pilletje krijgen voor zijn hart, dit is hij gewoon en valt makkelijk te verstoppen in zijn eten. Na zijn wilde jaren, geniet Filou nu elke dag ten volle van het leven: vele dutjes in lekkere zachte manden, een beetje genieten van de zonnestralen op zijn zachte vacht, aaaah meer moet dat niet zijn :mrgreen: !

Filou zit reeds een tijdje in opvang doordat hij probleempjes had met ontstekingen aan zijn tandjes, ondertussen is hij hieraan geopereerd en zijn de tandjes getrokken. Voor Filou zelf betekent dit dat hij lekker en kwalitatief natvoer krijgt, heerlijk!!

De lieverd is heel erg mensengericht en zou zowel gelukkig zijn als binnenkat als met een (klein) tuintje tot zijn beschikking. Hij is eigenlijk de ideale schootkat :-)! Deze lieverd verdient heel hard zijn gouden mandje, hij heeft zoveel liefde te geven .

Denk jij dat je Filou een fijne oude dag kunt aanbieden met veel liefde en knuffels?
Stuur dan snel een adoptie-aanvraag met vermelding Filou via onze website :
https://zoetjesensnoetjes.be/adoptie-aanvraag/

Filou is gecastreerd en gechipt, ook werd hij reeds 2x gevaccineerd tegen kattenziekte, niesziekte en leucose. Hij werd ook al meerdere malen ontwormd en ontvlooid. Andere poezen-vriendjes zijn geen probleem en ook blaffende viervoeters worden gemakkelijk getolereerd door deze schat.

De adoptiepremie voor Filou bedraagt 185 euro.

Ras: Europese korthaar
Vacht: Kort
Kleur: Zwart
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 11 jaar